Curriculum Vitae

Bas Wiebing
Software Developer at Suneco Interactive Professionals
Enschede Area, Netherlands | Information Technology and Services
Samenvatting

Sinds ik klaar ben met mijn studie werk ik met veel plezier bij Suneco. Bij Suneco werk ik samen met mensen die veel plezier hebben in wat zij doen. Daarnaast willen zij wat ze doen natuurlijk ook goed doen.

Ditzelfde geldt voor de mensen met wie ik samen muziek maak bij mijn muziekvereniging. Ieder zijn specialisme (instrument) en dus ieder zijn eigen taak om dit toe te passen. Naast het individuele deel moet je ook goed letten op de rest, de harmonie. Dit is ook iets wat ik fijn vind aan werken bij Suneco. Ons ontwikkelteam werkt samen in harmonie en daar draag ik dan ook graag aan bij door mijn kennis en inzet te leveren.

Kennis en inzet op het gebied van het ontwikkelen van software en met name het onwikkelen van web applicaties. Niet alleen programmeren, maar ook het proces eromheen. Denk bijvoorbeeld aan het opstellen van een functioneel ontwerp of het opstellen en uitvoeren van een testplan. Door mij breed te oriënteren op het ontwikkelproces probeer ik bij Suneco en haar klanten kwaliteit te brengen.

Scroll verder naar beneden om te zien welke kennis en ervaring ik in huis heb.

Ervaring
Software Developer (2013 - Huidig)
Suneco Interactive Professionals
Privately Held, 11-50 employees, Internet

Het ontwikkelen van o.a. .Net (web)applicaties.

Eigenaar (2012 - Huidig)
Wiebing Internet Services

Wiebing Internet Services is een online bedrijf dat zich richt op het digitaal ondersteunen van verenigingen, clubs, stichtingen en andere kleine ondernemingen. Activiteiten die wij aanbieden zijn:

• Ontwikkelen van websites
• Advies m.b.t. online activiteiten en ledenwerving
• Trainingen m.b.t. online activiteiten